Luk vindue
Architectural Products
Print
Åbne Loftsystemer
Vælg mellem 7 forskellige åbne loftsystemer fra LUXALON
Luxalons åbne lofter markedsføres under systemnavnene: Rasterloft, V100, Lignagrid og Unigrid. Talrige modulerings- og farvekombinationer giver stor designfrihed. Et prisrigtigt standardprodukt med mulighed for at skabe enestående rum i funktionelt design. Det er ikke os, der sætter grænsen. Åbne lofter giver en unik mulighed for, at skærme for overliggende installationer eller mod direkte sollys. Loftet fremtræder lukket men gennemsigtigheden og rumfornemmelsen bevares. Ved valg af den rigtige modulering, opnås myndighedskravet om min. 80% åbenhed ved sprinkling over loft.

Luxalons åbne loftsystemer anbefales brugt i områder hvor:
  • 80% åbenhed kræves, for sprinkling over loftfladen,
  • maximal rumvolumen bør opretholdes pga. luftcirkulation eller røgventilation,
  • tekniske installationer ønskes skjult,
  • afdækning af ovenlys, så loftet fungerer som lysgitter,
  • lav indbygningshøjde er nødvendig og
  • simpel demontage, uden anvendelse af
    specialværktøj er krævet.
Linagrid
Rasterloft
T-15
V100


Stor afskærmningsevne for direkte lysindfald.Hurtig, præcis og stor nøjagtighed i installationen. Excellent design med et stort udvalg i overfladerSimpel integrering af tekniske installationer i loftet. Ved brug af et Sliding-beslag er systemet særdeles egnet hvor der er behov for hyppigt adgang. Kan produceres i længder op til 6m.Simpel montage uden efter-justeringerPerfekt kvalitet med henvisning til 1. klasses grundmaterialer.Et skjult integreret bæreskinnesystem.Simpel integration af forskellige standarder lys armaturer og ventilation aggregater.Verdensomspændende brug af det universelle T15 skinnesystem.Perfekt æstetik til konkurrencedygtige priser.Stort udvalg af moduler ved kombinering af raster typerMuligheder for forskellige dybder inden for samme rasterloft. Mulighed for perforere profiler. Et skjult integreret bæreskinnesystem Velegnet i store rum, hvor sammenhængende loftflade ønskes. Kreerer en åbenhed, hvor man let kan lege med forskellige moduler og dybder. Mulighed for at røgventiler gennem loftet.Montage og demontage uden brug af speciel værktøj.Afskærmer mod installationer.Skjult integreret ”swing-down” system (valgfrit)Mulighed for stor dybde i loftetMange kombinationsmuligheder, farver og overflader.
V100 Jewel
V100 og V200 er lamelloftsprodukter, som altid har fundet plads i vores katalog. Lofterne er simple at montere og danner en uovertruffen finish.
Lamellerne i 0,6 mm aluminium ophænges lodret i modul 100, 150 eller 200 mm på tværgående bæreskinner.
Det nye produkt Jewel, som er et aluminiums- eller træprofil, monteres ved Easy-click-on på den nedereste del af lamellen, giver nu arkitekten mulighed for at "lege" med designet. Enten ved skiftevis at benytte og ikke benytte Jewel-profilet, ved brug af forskellige farver eller f.eks. ved brug af forskellige Jewel-profils udformninger.
Profilet leveres i estruderet alminium, anodiseret eller i farve efter ønske, samt i alle tilgængelige træsorter, der som standard maskinlakeres. Jewel-aluminiumsprofiler kan som V100 og V200 leveres i længder á 6m mens Jewel-træprofiler leveres i en maximum længde á 3 m.

     
Jewel-profiler kan designes
og leveres efter ønske.
     
Installation

Lofterne produceres alle i kvalitetsrigtig aluminium fra eget værk og er 100% genanvendelige.
Systemerne installeres med skjulte bærersystemer og danner alle en æstetisk overflade.
Rasterloftsystemerne leveres som standard i kassetter á 60x60 eller 60x120cm, samlet eller usamlet.
Lofterne med ophængssystem, er af høj kvalitet, er let at installere og giver ydermere fuld adgang til overliggende loftrum og installationer.

 

Såfremt det er nødvendigt at få adgang til rummet over loftet, f.eks. ved service af overliggende installationer, kan de enkelte loftkassetter, uden anvendelse af specialværktøj, nedtages uafhængigt af hinanden. Udføres nedtagningen og reinstallationen omhyggeligt, kan det gøres igen og igen, uden at loftet beskadiges.Klik her for en printvenlig PDF-udgave af denne side.
Klik her og se vores udvalg i loftsystemer.
For yderligere information om loftsystemer, kontakt Jan Frydenlund, dir. tlf: 6341 2492.

Ønsker du at bliver orienteret, når vi opdaterer nyhedsspottet,
så klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap