Luk vindue
Architectural Products
Print
Akustikløsninger
 
 
Støj påvirker vores hverdag både direkte og indirekte, rum med dårlig akustik giver rungen og støj opleves meget højere samtidig med at man generes af fjerntliggende arbejdspladser. Uro, støjende børn og teknisk udstyr er med til at skabe et dårligere arbejdsmiljø. Det er vigtigt at reducere støjkilderne så meget som muligt. For at opnå den bedste trivsel og de bedste arbejdsforhold er det vigtigt at de akustiske forhold tages i betragtning. Det mest hensigtsmæssige er naturligvis at tage højde for disse forhold allerede i planlægningen af et nybyggeri eller ved renovering af eksisterende bygninger og rum. Dette er dog ikke altid muligt og mange gange må man derfor ”bygge på” efterfølgende. Planlægges et byggeri eller en renovering således at form, funktion og lyd hænger sammen fra starten, kan man opnå den mest optimale løsning hvor lyd og funktion går hånd i hånd og måske endda spare på omkostningerne samtidig.
 
   
 Akustiske vægpaneler   Akustikske Canopy designelementer   AkuArt
     
Alle flader i et rum kan behandles i forhold til at opnå den største akustiske vinding, man kan vælge at anvende én type absorbent på gulve og vægge eller man kan kombinere flere forskellige typer, for på den måde at opnå den mest optimale akustikregulering i forhold til rummets funktion. Opbygningen af et rum er altafgørende for hvordan akustikken og dermed også rummet opleves. Dårlig akustik skyldes altid hårde overflader i rummet, der reflekterer lyden så meget, at den breder sig i rummet og er lang tid om at dø ud.
Der findes rigtig mange forskellige akustiske produkter til at tage i brug når et rum skal designes – Mogens Rasmussen A/S tilbyder et bredt program af akustikløsninger til loft og væg, der samtidig med at ”den gode lyd” optimeres og opretholdes er designmæssigt af høj kvalitet.
 
 
 Lydmaskering  Strækmetal   Multipanel
     

Akustiske lofter og vægbeklædninger i alle former og farver. Mogens Rasmussen A/S leverer en bred vifte af standardprodukter i materialerne metal, mineraluld, strækmetal og træ. Derudover tilbyder vi  også vores kassetter, paneler, flådelofter og vægpaneler i forskellige længder og bredder således, at det helt unikke ønske om design og funktion kan opnås. Visualiser et flot design og opnå akustisk komfort og funktion i byggeriet. Lad dig evt. inspirere af alle vores flotte referenceprojekter.

AkuArt det akustikregulerende billede der udsmykker vægge med motiv helt efter Dit eget valg. Billedet leveres som standard i 120x120cm men kan også leveres i forskellige andre størrelser efter ønske. Regulér akustikken og oplev forskellen.

Soundmasking en tillagt lyd til et rum hvor ønsket er at maskere de omkringliggende arbejdsstationer for på denne måde at opnå fænomenet ”privathed”.

 


 
  

Klik her og se vores udvalg i akustikløsninger.
For yderligere information om de mange akustikprodukter, kontakt Jan Frydenlund, dir. tlf: 6341 2492.

Ønsker du at bliver orienteret, når vi opdaterer nyhedsspottet,
så klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap