Luk vindue
Architectural Products
Nyhedsoversigt
 

Mogens Rasmussen flytter til en ny adresse

Vi er flyttet til en ny adresse - fremover finder I os på Industrivej 3B, 5500 Middelfart. Her har vi taget nye og større lokaler i brug. 

Vi har også fået et nyt logo, men ellers er alt ved det gamle og vi kan stadig nås på telefon 6441 8033.

Nyt logo - ny adresse - samme firma.

 

 


 
 

Velkommen til Terje Holmsted Jensen

Det glæder os at kunne byde velkommen til Terje Holmsted Jensen, som pr. 1. november er ansat hos Mogens Rasmussen A/S som projektleder.

Terje Holmsted Jensen er uddannet Maskintekniker og har 8 års erfaring med solafskærmning, ordrebehandling og projektledelse fra Faber/HDAPS.

Tag godt imod Terje. Vi byder ham velkommen i vores team og ser frem til et spændende samarbejde.

Sidder du allerede nu med projekter, som kræver Terje Holmsted Jensens ekspertise, er du velkommen til at kontakte ham på tlf. 2999 2493 eller på mail thj@mras.dk

 


 
Mogens Rasmussen A/S bliver eneforhandler af Hunter Douglas i Danmark
Efter knap 115 år er det besluttet, at Hunter Douglas Architectural Projects Scandinavia ApS i Ryslinge afvikler alle aktiviteter. Mogens Rasmussen A/S, der gennem mange år har været agent for Hunter Douglas B.V. assisterer med færdiggørelse af projekter og bliver i den anledning eneforhandler til projektmarkedet i Danmark.

Siden 2010 har Hunter Douglas Architectural Projects Scandinavia produceret og leveret solafskærmning i Danmark, men nu afvikler virksomheden sine aktiviteter i Danmark, og fremover vil det være Middelfart-firmaet Mogens Rasmussen A/S, der står for forhandlingen af produkterne til projektmarkedet.

Solafskærmningsvirksomheden i Ryslinge startede i 1900 ved Chresten Faber, i 2010 blev virksomheden opkøbt af hollandske Hunter Douglas B.V. og blev derefter delt i detail og erhverv. Detaildelen er i dag lagt sammen med WH Produkter i Odense og sælger fortsat produkter under Faber-navnet.

Kontraktafdelingen hos Faber forblev i Ryslinge og skiftede i 2012 navn til Hunter Douglas Architectural Projects Scandinavia ApS. Det er denne del af virksomheden, som nu afvikles.

Mogens Rasmussen A/S i Middelfart forhandler foruden solafskærmning også lofter og facader fra Hunter Douglas. Mogens Rasmussen A/S ser denne mulighed som et klart løft til at styrke og udvikle indsatsen på det danske marked med produkter fra Hunter Douglas B.V.


 
 

 

Mogens Rasmussen støtter Projekt Hjertestarter

Mogens Rasmussen støtter Projekt Hjertestarter i samarbejde med Middelfart Kommune. 
 
Læs mere på www.kunstenatreddeliv.dk 
 

 
 
PRESSEMEDDELELSE

Ny ejerstruktur hos MRAS

Pr. 28. februar 2014 er Jan Frydenlund efter eget ønske udtrådt som partner i Mogens Rasmussen, Middelfart A/S (MRAS). Jan Frydenlund udtræder samtidig af ledelsen og fratræder sin stilling som ansvarlig for forretningsområderne lofter, lydmaskering og akustikløsninger.  
 
"Jans farvel sker efter et 15 år langt, godt samarbejde og efter 12 års medejerskab. Vi ønsker Jan god vind fremover med karrieren i en ny branche", siger adm. direktør Peter Gjerløff, der overtager Jan Frydenlunds aktiepost og herefter er eneejer af virksomheden.
 
Den ændrede ejer- og ledelsesstruktur får ingen praktisk betydning for forretningen. Alle aktiviteter inden for både lofter, lydmaskering og akustikløsninger vil blive videreført med uformindsket fokus og professionalisme – parallelt med vore øvrige kerneområder, facader og solafskærmning", fastslår direktøren.
 
Mogens Rasmussen, Middelfart A/S (MRAS) tilbyder et bredt sortiment af kvalitetsprodukter inden for akustikløsninger, facadeløsninger og solafskærmning. Virksomheden er leverandør til den del af byggevaremarkedet, der lægger vægt på høj teknisk kvalitet og et moderne, funktionelt design – og er i processen fra ide til realitet behjælpelig med professionel teknisk vejledning og rådgivning. Som agent for HunterDouglas Architectural Products, Armstrong Building Products, Pinta Acoustic, Itaab, CE Produkter og Rodeca forhandler MRAS Europas største sortiment af akustiske metallofter, facadebeklædning og solafskærmning.
 
 

 
 
Vi ved, et billede siger mere end 1000 ord
Hos Mogens Rasmussen A/S ved vi, at et billede siger mere end 1000 ord. Derfor byder vi jer indenfor i de inspirerende projektgallerier fra vore leverandører, hvor I finder inspiration til design og anvendelsesmuligheder af produkter indenfor akustikløsninger, facadesystemer og solafskærmning.
 
Fremover finder I vej til gallerierne via menuen til venstre.
 
 
God fornøjelse.

 
Rodeca multi-væg facader – design med lys og farve
Ikke uden grund har arkitekter verden over taget RODECA’s Multi-væg facadepaneler til sig. De translucente paneler åbner en bred vifte af kreative muligheder, når der skal leges med farver og lyset skal inviteres indenfor.
RODECA’s lysgennemtrængelige facadeplader skaber spændende arkitektoniske muligheder. Panelerne i polycarbonat leveres i et væld af farver og i flere tykkelser. Materialet er resistent overfor slag og belastninger, men ikke desto mindre yderst kosteffektivt.
 
Find inspiration i Rodecas nye image katalog. I finder det i brochureafsnit - du finder det her.

 
Hunter Douglas ”New Impression” - En hyldest til innovativt arkitektur
Hollandske Hunter Douglas har udgivet den første udgave af en omfattende bog, som på indbydende vis præsenterer en lang række internationale arkitektoniske projekter, hvor den mere end 60 år gamle og verdensledende virksomheds produkter, indenfor solafskærmning, facade systemer og loft systemer, er anvendt.
Bogen hedder ”New Impressions” og er et rent overflødighedshorn af showcases til inspiration. Udgivelsen er en hyldest til innovativt design og arkitektur, men præsenterer naturligvis samtidigt Hunter Douglas’ produkter – deres design, funktionalitet og komfort - anvendt i praksis i eksklusivt arkitektur, når den præsenterer sig smukkest.
Vi får mere end 100 siders indbydende projekter, fra hele verden, som på forskellig vis har anvendt Hunter Douglas’ kvaltitetsprodukter.
Nyd bogen – den kan downloades fra vores brochureafsnit - du finder det her.
Rigtig god fornøjelse.

 
Island Ceilings - flådelofter fra Armstrong
Med Island Ceilings flådelofter fra Armstrong kan arkitekter, designere med flere, for alvor skabe den perfekte balance mellem praktisk og innovativt design.
 
Produkterne placerer sig i den absolutte eksklusive ende og udmærker sig især unikt ved sine akustiske egenskaber. I udviklingen af Island lofterne har Armstrong ladet sig inspirere af kravet om fleksible arbejds- og opholdsrum, behovet for stor akustisk komfort, samt ønsket om et æstetisk smukt og venligt interiør.
Island Ceilings opfylder alle ønsker. Resultatet er smukke og praktiske arbejdsmiljøer, som virker rolige og behagelige på dem der opholder sig heri.
 
Island Ceiling må bestemt være til stor inspiration for den kreative arkitekt.
Downloades brochure fra vores brochureafsnit - du finder det her.

 
Nyt katalog fra Armstrong
Det nye hoved katalog fra Armstrong er udkommet. Kataloget samler alle nuværende og nye systemer.
Find f.eks spændende systemer, som flådelofter med eller uden de unikke AXIOM profiler.
Brochurerne er at finde under vores brochureafsnit og kan bestilles ved henvendelse til vores kontor eller downloades direkte her fra hjemmesiden.  
 

 
Akustikløsninger
... uro, støjende børn og teknisk udstyr er med til at skabe et dårligere arbejdsmiljø. Dårlig akustik skyldes altid hårde overflader i rummet, der reflekterer lyden så meget at den breder sig i rummet og er længe om at dø ud. Alle flader i rummet kan behandles - se vores mange akustikløsninger og bliv inspireret til projektet.
 
 

 
Effektiv afskærmning
... effektivitet ligger i en god solafskærmning. Mogens Rasmussen A/S tilbyder et bredt sortiment af high performance solafskærmningsløsninger i høj kvalitet, og nu kan vi også tilbyde nytænkning og traditionelle systemer i form af skodder med dug samt zip-screens. 
 
 
 

 
En lys idé
LightLines er et nyt og spændende LED lysarmatur, der let integreres i Multipanel loftsystemet. Systemet består af LED striber der er fastgjort til et translucent polycarbonatprofil der passer perfekt i samlingerne på Multipanelet. Omfavn den forstærkede æstetik og skab fantastiske visuelle effekter med de mange designs og kombinationer. Mix og match dig til nye oplyste veje.
  
Kontakt Os for information eller download brochure

 
Æstetik og akustik
Canopy designelementer tilbyder arkitekten at udtrykke sin kreativitet i design gennem arbejde med adskillige materialer, former, farver og størrelser samtidig med at rumakustikken forbedres. Canopy er udviklet til at imødese de to arkitektoniske trends - funktionalitet og effektivitet.
Kontakt Os for yderligere information om mineraluldslofter eller se det aktuelle spot og find inspiration i brochurerne.
 

 
Komfort i byggeriet
... nej vel! 
Men studier viser, at vores koncentration og ydeevne falder markant ved temperaturer under 20 grader C og over 25 grader C. Miljø, lys og varme i vores arbejde og hverdag har derfor stor indflydelse på hvordan vi oplever vores helbred og præstationsevne. Studier viser desuden hvordan arbejdet med design, materiale og akustik påvirker vores miljø og velbefindende.
 
Nye brochurer
Nu er der kommet nye brochurer fra Hunter Douglas, i det nye sort/hvid layout. Indv. persienner leveres nu også i 100mm. Brochurerne er at finde under vores brochureafsnit og kan bestilles ved henvendelse til vores kontor eller downloades direkte fra hjemmesiden. Brochurerne sammenfatter de enkelte systemer i én og erstatter de tidligere enkeltystembrochurer. 
 

 
Nyheder fra MRAS
Vi har netop offentliggjort 3 spændende nyheder på vores hjemmeside. WEBSHOP hvor du nemt og enkelt kan bestille dine T-skinner samt tilbehør - som standard tilbydes mange designmuligheder. AKUART  er et lydabsorberende billede der er med til at regulere akustikken i virksomheden og i hjemmet. Et godt supplement til vores akustiske loftsystemer. LYDMASKERING er en neutral, air-conditionlignende baggrundslyd der "maskerer" tale og distraherende lyde.
 

 
Nye brochurer
Nu er der kommet 4 nye brochurer fra Hunter Douglas, i det nye sort/hvid layout. Brochurerne beskriver hhv. cellelofter, V100/V200 og DECO samt mulighederne for buede lofter og eksteriør lofter.  
Brochurerne er at finde under vores brochureafsnit og kan bestilles ved henvendelse til vores kontor eller downloades direkte fra hjemmesiden. Brochurerne sammenfatter de enkelte systemer i én og kan erstatte de tidligere enkeltystembrochurer.
 

 

Løsninger med gode akustiske egenskaber
Mogens Rasmussen A/S tilbyder mange spændende akustiske metalloft- og vægbeklædningsløsninger. Her sættes der fokus på PERFORATIONER, som udover at spille en vigtig rolle i forhold til akustisk regulering også giver arkitekter og andre designindvolverede en interessant indgangsvinkel til design af det helt unikke mønster. URBAN Forest er et spændende og unikt mønster der er udviklet med ideen om at skabe et skovmiljø midt i storbyen...

Læs mere... 


Et billede siger mere end 1000 ord
Hos Mogens Rasmussen A/S ved vi, at et billede siger mere end 1000 ord. Derfor byder vi jer indenfor i de inspirerende projektgallerier fra vores leverandører, hvor I finder inspiration til design og anvendelsesmuligheder af produkter indenfor akustikløsninger, facadesystemer og solafskærmning.
 
Fremover finder I vej til gallerierne via menuen til venstre. Stik allerede nu ind og nyd Armstrongs produktgalleri her eller se Hunter Douglas' produktgalleri her.
 
God fornøjelse.

 

Spændende effekter med farve og lys
Akustikloftet er en desværre mange gange nedprioriteret del af byggeriet. Vi tilbyder mange spændende loftsystemer herunder strækmetal, som er et æstetisk produkt, der tilbyder arkitekter og andre design-indvolverede stor frihed i design af det helt unikke loft til byggeriet.
Ilagt akustiske "puder" opnås der en god akustisk regulering i det pågældende byggeri.

Læs mere... 


Markisoletter, terrasse - og faldarmsmarkiser
I nytidens moderne byggerier anvendes der mange vinduer og store glaspartier hvilket er med til at reducere mulighederne for et godt arbejdsmiljø og et optimalt indeklima. 
Markiser fra Mogens Rasmussen A/S har mange anvendelsesmuligheder og er af høj kvalitet. Et bredt udvalg af strukturer og farver giver stor frihed i design af markiseløsning til byggeriet.

Læs mere... 


Ny Info brochure
Nu er der kommet en ny info brochure fra Hunter Douglas, der overordnet beskriver de eksteriøre loftsystemer. 
 
Brochuren kan i begrænset oplag bestilles ved henvendelse til kontoret og derudover kan denne downloades fra vores afsnit omkring brochurer.

 

 

Kombiner rytme og farve...
Inspireret af naturens farvepalette lancerer Hunter Douglas tre nye farvesammensætninger - Forår, Efterår og Vinter. Paletten giver arkitekter og andre designkyndige mangfoldige muligheder for udvikling af nye  koncepter i design af indendørs lofter. 
Systemet, der er anvendt til Dyrups administrationsbygning, er et af arkitekten nøje sammensat miks af paneltyperne 30B, 80B og 130B i modulerne 50/100/150. 

Læs mere...Ny Brochure
Nu er der kommet en ny brochure fra Hunter Douglas, der beskriver QuadroClad systemet sammen med de tre nye tilføjelser - natusten, glas og et rammesystem som gør det muligt at designe den unikke facade. Brochuren erstatter den tidligere QuadroClad brochure og kan bestilles via hjemmesiden eller ved henvendelse til kontoret. 

 

 
Ny Brochure
Nu er der kommet en ny brochure fra Hunter Douglas, der sammenfatter systemerne MPF og 150F/200F i én. 
 
Brochuren erstatter de tidligere brochurer på MPF og 150F/200F i facade og solafskærmningskataloget, og kan bestilles via hjemmesiden eller ved henvendelse til kontoret.
 
 

 
Ny Brochure
Nu er der kommet en ny brochure fra Hunter Douglas, der i et smart sort-hvid layout beskriver skoddesystemet. Skodderne giver arkitekter mangfoldige muligheder for at designe unikke løsninger samtidig med, at den maksimale solafskærmning ydes. Brochuren erstatter den tidligere brochure i facade og solafskærmningskataloget og kan bestilles via hjemmesiden eller ved henvendelse til kontoret. 
 

 
Ny Brochure
Nu er der kommet en ny brochure fra Hunter Douglas, der i et smart layout sammenfatter de lineære loftpanelsystemer.Med de lineære panelsystemer opnås der stor arkitektonisk frihed i design af lofter. Panelerne kan sammensættes i spændende mønstre og farver for opnåelse af en vifte af visuelle effekter til det moderne byggeri. 
 

 
Ny Brochure
Nu er der kommet en ny brochure fra Hunter Douglas der i et smart layout sammenfatter Wide panel systemerne.
Med wide panelerne opnås der maximal frihed i design af loft da der findes en bred vifte af af forskellige paneler i aluminium eller stål. 

Det smukke og naturlige alternativ
Trælofter bliver anvendt af ledende arkitekter i det meste af Europa i prestigefyldte projekter såsom bla. kulturcentre, forretningskontorer, svømmehaller, hoteller, ambassader med flere. Med træloftsystemet fra Hunter Douglas - Mogens Rasmussen A/S - kan der med naturens egne materialer realiseres meget forskelligartede og spændende design.

God akustik må gerne kunne ses...
Åbne kontormiljøer, store glasflader samt valg af fortrinsvis hårde materialer er overskriften for mange nutidige byggerier. Tilsammen reducerer de mulighederne for at skabe gode akustiske forhold. Ved brug af vægpanelerne som dekoration på vægge i kontorlokaler, gangarealer eller andre områder hvor akustisk regulering er en nødvendighed

Læs mere...Ny Brochure
Nu er der kommet en ny brochure fra Hunter Douglas der i et smart layout sammenfatter Aerofoil, Aerowing og Aeroscreen systemerne under navnet Aerofins. De ekstruderede aluminiums systemer sammenfatter et miks af stil og funktionalitet. De mange forskellige muligheder giver den optimale frihed for integration af systemerne i dit bygningsdesign.  
 

Facadesystem med karakter.
- QuadroMeleon er et nyt og innovativt rammesystem, der, som en kamæleon, er designet til at passe til stort set alle slags materialer. Hermed kan der opnås maksimal alsidighed i design af bygninger.
- QuadroGlass er en tilføjelse til QuadroClad, som tillader tilføjelsen af glaspaneler i samme facade. Den rammefri glasfacade, reflekterer omgivelser og vejr....

Læs mere...


Ny inddeling af loft- og facade/solkatalog
Pr. 1. Marts 2007 er der en ny og opdateret inddeling af loft- og facade/solkataloget
samt opdatering af tilhørende brochuresektion... De brochurer, som skal forefindes i katalogerne, er kun et udsnit af de mange forskellige loft- og facade/solsystemer der forhandles.  Ønskes det nye faneblad til Jeres nuværende katalog jvnf. den nye inddeling, kan disse bestilles under det gældende katalog. Du er altid velkommen til at kontakte os for inspiration og rådgivning omkring vores program.
 
Gå til Loftkataloget her... og Facade/Solkataloget her...

Ny Brochure
Lethed og design går hånd i hånd i nutidens arkitektur. Metalfoam panelloftet kombinerer traditionelle loftsystemer og aluminiumsskum i et unikt og innovativt design. Metalfoam fås i naturlig aluminiumsfarve samt i forskellige farvelakeringer efter aftale.
Metalfoam panelloftets spændende og nytænkende struktur fremstilles ved at blæse gas ind i den smeltede aluminiumsmasse, som får massen til at skumme op og danne den celleformede struktur. Metalfoam er 100% genanvendeligt aluminium og ikke brændbart.

Rodeca Multi-væg panel
Rodeca Multi-væg paneler åbner nye muligheder for lys og farver i byggeriet. De translucente paneler skaber spændende arkitektoniske oplevelser. Udvendigt kan Rodeca give byggeriet en farveeffekt og en lethed, der forstærkes, når der indefra sættes lys på facaderne. Rodeca kan ligeledes give indvendige rum en helt ny dimension, når dagslyset ses gennem de farvede eller klare vægplader.
 
 

A.P. Møller - Mærsk A/S
Der blev stillet store krav til høj teknisk kvalitet i valget af byggevaresystemer til den nye tilbygning af A.P. Møller - Mærsk hovedkontor på Esplanaden, København. Der er skabt en moderne arbejdsplads, hvor der er lagt stor vægt på at optimere belysning – solafskærmning - rumtemperatur – ventilation - samt de akustiske forhold i et smukt og enkelt design.
 

Vælg mellem 7 forskellige åbne loftsystemer fra LUXALON
Talrige modulerings- og farvekombinationer giver stor designfrihed. Et prisrigtigt standardprodukt med mulighed for at skabe enestående rum i funktionelt design. Det er ikke os, der sætter grænsen. Åbne lofter giver en unik mulighed for, at skærme for overliggende installationer eller mod direkte sollys. Loftet fremtræder lukket men gennemsigtigheden og rumfornemmelsen bevares.

Læs mere...


NESAs nye hovedsæde
Husets arkitekter, Hvidt & Mølgaard A/S, har i tæt samarbejde med LUXALON udviklet persiennernes konstruktion og design specielt til arkitekturen i NESA-husets facade. Husets lineære bevægelse understreges af 3 meter lange persienner, som glider naturligt ind i den langstrakte facades 6 meter-modul.

Læs mere...

Sustainable comfort
Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap