Luk vindue
Architectural Products
Print
Produkt- og projektnyt - Multipaneler, DyrupNYHEDSSPOT 
 

Kombiner rytme og farve til en spændende symfoni.

Inspireret af naturens farvepalette lancerer Hunter Douglas tre nye farvesammensætninger - Forår, Efterår og Vinter. Paletten giver arkitekter og andre designkyndige mangfoldige muligheder for udvikling af nye  koncepter i design af indendørs lofter. 
Kombinationerne af farvespekteret i de 3

 


 

sæsoner, som rækker lige fra de svage pastelfarver til de meget dybe farver, er garant for nye og spændende one-of-a-kind  løsninger fra tegnebord til virkelighed. 
I kombination med eksisterende farveskala fra Hunter Douglas er der rig mulighed for at mikse og matche farver til individuelt design.


 

Farverne reflekterer tonerne i de 3 sæsoner

Forår kendetegner rene linier i pasteltonede farver, som skaber en hårfin dybde og struktur i de lineære lofter forfinet af de lyse pastelfarver.


 

Efterår bringer harmoni til rum-
met, idet der anvendes komple-mentærfarver og pragtfulde kon-traster, som er med til at under-strege rummets udseende.

 

Vinter kombinerer de kolde ark-tiske nuancer af sølv med hvid og opaliserende glans. Med dette skabes en strålende ren palette
for kolde klare designs.

 


Luxalon® lineære metallofter -
Multipanel

     

 

Uanset de individuelle ønsker for stil opfylder det lineære metalloftsystem som minimum krav om rene linier, design og funktion. Om det er det rene og klassiske udseende af de lukkede panel-lofter eller den flådelignende effekt fra lamel-loftet man går efter - tilfører de lineære lofter en individuel rytme til projektet og fremhæver der-med arkitektens signatur.
 

 

De lineære metalloftsystemer fra Hunter Douglas fremhæver alsidighed, tilladende en vifte af vi-suelle effekter, så som bla. diagonale mønstre og kurver samt stor frihed i individuelt miks og de-sign af farver,  panellængder / bredder.
De lineære metallofter kan bla. anvendes til føl-gende områder - hospitaler, lufthavne, butikker, kontorer og sportslokaliteter.
 


  
     


Ønskes yderligere inspiration
Download brochure her

 

 

 

 


  

PROJEKTSPOT 

Dyrup administrationsbygning

Sted:         Søborg
Produkt:    Multipanel 30, 80B og 130B    
Mængde:   Ca. 1000m2
Arkitekt:    Bjarne Frost Arkitekter
 

 

 Se flere referencebilleder fra Dyrup her...
 

Projekt

I nedenstående Projektspot er loftpanelerne anvendt til Dyrups administrationsbygning i Søborg. 
Systemet, der er anvendt til Dyrups administra-tionsbygning, er et af arkitekten nøje sammensat miks af paneltyperne 30B, 80B og 130B i modu-lerne 50/100/150. 

 Panelerne er opsat i foyer, gangarealer, kontor-arealer samt som udendørsloft på tilhørende P-plads. I alt er der til projektet anvendt ca. 1000m2 multipaneler.

Fælles for alle paneler - i alle områder er, at de er lakeret med en LUXALON weiss aluminium.  
 

Arkitekten skriver:

”Foyeren i Dyrups administrationsbygning defineres af en gulvflade, som strækker sig fra et overdækket udeareal ind i selve foyer-området. Det har været tegnestuens mål at skabe en visuel forbindelse mellem gulv, loft og glasvæg, ude som inde.
Gulvet i foyeren er lagt i granit med tre flise-størrelser, udført med forskellige overflader, for at give et pulserende mønster. Fliserne ligger i en fast rapport, som giver en flot variation i gulvet. Det har derfor, i valget af loftsmateriale, været vigtigt for os at finde et produkt, som giver samme frihed til at skabe en varierende og pulserende overflade, som samtidig kan bruges både inde og ude. Valget faldt på Luxalon Multipanel, som kunne opfylde tegnestuens øn-sker om loftets udtryk og rytme.

 I loftet har vi valgt at arbejde med panel bredder på 30, 80 og 130mm, som indgår i en fast ophængnings-rapport defineret af bygningens gridsystem. Samme panelrapport genererer i et negativt tryk grafikken på glasvæggen. Panelerne valgte vi i Luxalons standard aluminiums-overflade, da den spiller godt sam-men med de indbyggede belysningsarmaturer og granitfliserne.

Vi valgte i løbet af byggeprocessen også at inddrage panelloftet i resten af kontorarealerne i hovedbygningen. For at skabe et roligere udtryk i kontorarealerne, arbejdede vi her med en overgang fra den pulserende rapport med vari-erende panelbredde til en ensartet overflade med én panelbredde.”
 


 

Klik her for en printvenlig PDF-udgave af denne side.
Klik her og se vores udvalg i loftsystemer.
For yderligere information om vægpaneler, kontakt Jan Frydenlund, dir. tlf: 6341 2492.

Ønsker du at bliver orienteret, når vi opdaterer nyhedsspottet,
så klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap