Luk vindue
Architectural Products
Print
Produktspot - MarkiserPRODUKTSPOT 

Markisoletter, faldarms- og terrassemarkiser.

Effektiv og stilfuld afskærmning for solen til forbedring og optimering af indeklima
og arbejdsmiljø i nye byggerier såvel som renoveringer.
Stor designfrihed med mulighed for effektiv markedsføring og visualisering af virksomheden.
 
 

Effektiv afskærmning for solen -
optimalt indeklima og arbejdsmiljø

I nutidens moderne byggerier anvendes der mange vinduer og store glaspartier hvilket er med til at begrænse mulighederne for et godt arbejdsmiljø og et optimalt indeklima.
Med solafskærmning fra Mogens Rasmussen A/S reduceres den direkte sol i lokalerne og dermed strålevarmen, hvilket således resulterer i mere behagelige temperaturer og lysforhold på arbejdspladsen, samtidig med at et næsten frit udsyn kan bevares.
 


 

 

Faldarmsmarkiser

Dette er en traditionel vinduesmarkise med faldarme udført i lige profil. Der kan også leveres faldarme med knæk yderst på armene.
Markiserne kan udføres enkeltvis eller specialudføres som et længere forløb med gennemgående markiser langs hele facaden.
Alu-stellet leveres anodiseret eller i standard RAL farver efter aftale.

 

Markisolette

Denne slags markise er specielt udviklet til høje vinduer hvor man ved en kombination af en screen i toppen og en vinduesmarkise i bunden opnår en effektiv afskærmning for solen. Denne type markise vil på nye såvel som gamle bygninger tilføje et spændende og unikt arkitektonisk udtryk.

 

Terrassemarkiser

En ekstra kraftig markise der kan anvendes til privatbolig, verandaer, udeserveringer, kiosker og butikker. 
Markisen kan leveres med specialkonstruktion hvor en "skinne" tilføjes midt på dugen, som giver en mere stabil og rumlig markise.
Kan leveres med en specialkonstruktion med en ”skinne” midt på dugen, som giver en mere stabil og rumlig markise.

 

Design - Stil og Farve

Der er mange muligheder for valg af det perfekte og individuelle design af markiser til byggeriet.
Med det brede udvalg af markiser og design af disse, er der rig mulighed for at opnå en individuel og unik stil, samt det helt perfekte arkitektoniske udtryk på facaden.
Markiserne kan med fordel anvendes til at profilere virksomheden med en stilfuld dekoration eller logo.
 


Kvalitet

Markiserne er af meget høj kvalitet og har normalt en levetid på 15-20 år. Konstruktion og bærearme produceres i aluminium og stål, som er med til at give markisen en robust og vejrbestandig ramme. Der leveres som standard en topboks til dugen således at denne er beskyttet når den ikke er i brug.
Dugen leveres i et kraftigt og vejrbestandigt materiale med svejsede kanter for længere levetid.
 

Anvendelsesmuligheder

Markiser har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. anvendes disse bla. til private boliger, caféer, restauranter, kiosker, butikker hvor ønsket om om at kunne færdes i udearealerne uden at blive generet af vejrforholdene er i fokus. Desuden beskytter markisen varer i udstillings-vinduer mod sol og varme, mens den indbyder forbipasserende til at stoppe op og undersøge udvalget nærmere.
 
Markiserne finder også anvendelse som decideret facademarkise - som alternativ til screens eller persienner - på erhvervs- og kontorbygninger hvor ønsket om at forbedre arbejdsmiljø og indeklima er i fokus.
 

 

 

Klik her for en printvenlig PDF-udgave af denne side.
Klik her og se vores udvalg i solafskærmningssystemer.
For yderligere information om markiser, kontakt Peter Gjerløff, dir. tlf: 6341 2491.

Ønsker du at bliver orienteret, når vi opdaterer nyhedsspottet,
så klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap