Luk vindue
Architectural Products
Print
Produktspot - StrækmetalPRODUKTSPOT 

Spændende visuelle effekter
til spændende projekter

Akustikloftet er en vigtig men desværre mange gange nedprioriteret del af byggeriet.
Mogens Rasmussen A/S tilbyder mange spændende akustiske loftsystemer, der opfylder de fleste ønsker og behov for funktion og design.
Her sættes der fokus på strækmetal, som er et meget alsidigt produktmateriale, der giver arkitekter og andre design-indvolverede stor frihed i design af det helt unikke loft til byggeriet. 
 

Design - Stil - Farve

Strækmetal er et æstetisk produkt, der tilbyder arkitekter en elegant, spændende og tidssvarende loftløsning med stor frihed i design. Det alsidige arkitektoniske designmateriale gør det sjovt at arbejde med - og udføre ideer fra tegnebord til virkelighed.
 


 

Der er rig mulighed for at skabe spændende visuelle effekter samtidig med, at der let skabes en optisk kontrast til de i området ellers anvendte materialer.

Valg af materiale og de mange forskellige behandlingsformer, masketyper, maskeretninger, varierende åbningsprocenter i kombination med lys og farver giver rig mulighed for at designe det helt ideelle og unikke loft til byggeriet.

Loftsystemet leveres som standard i kassette- og panelstørrelser, men definition af specielle størrelser og former muliggør udførelsen af unikke projekter.
 

Materiale

Strækmetal består af en metalplade med diamantformede huller, som fremstilles uden materialespild, da disse er lavet med et værktøj, der presser og strækker metallet på

 
én og samme gang.
Det færdige materiale leveres i mange forskellige tykkelser alt efter ønske. 
De mest almindelige materialer til strækmetal er stål, galvaniseret stål og aluminium, men også andre mere specielle materialer, som kobber, rustfri stål og tombak kan leveres. Strækmetallet kan overfladebehandles efter aftale, for opnåelse af mange spændende visuelle effekter som slutresultat.
 

Akustik

Strækmetal er i sig selv ikke et lydabsorberende produkt, men ved at anvende akustiske ”puder” oven på loftkassetten/panelet opnås der en god akustisk regulering. Tykkelsen på ”puden” er variabel og afhængig af det ønskede eller påkrævede niveau af akustiske værdier i det pågældende byggeri.

Anvendelsesmuligheder

Strækmetal finder anvendelse i alle nye og moderne byggerier såvel som i renoveringer. Dette bla. i forbindelse med kantiner, kontormiljøer, parkeringskældre, trappeopgange, butikker eller lignende.


Projektreferencer

Se vores mange spændende projektreferencer på strækmetal og lad dig inspirere til dit igangværende eller kommende projekt.

Halmtorvet
Sejlhuset
Bertoni
Sparekassen Østjylland
Ordrup Multihal
Tietgenkollegiet
Ishøj Station

Lad dig ydermere inspirere af vores mange spændende referencer og kontakt os for et besøg eller yderligere information.

 


 

Klik her for en printvenlig PDF-udgave af denne side.
Klik her og se vores udvalg i akustiske loftsystemer.
For yderligere information om strækmetal, kontakt Jan Frydenlund, dir. tlf: 6341 2492.

Ønsker du at bliver orienteret, når vi opdaterer nyhedsspottet,
så klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap