Luk vindue
Architectural Products
Print
QuadroMeleon og QuadroGlass

Facadesystem med karakter.
- QuadroMeleon er et nyt og innovativt rammesystem hvormed der kan opnås maksimal alsidighed i design af bygninger. - QuadroGlass er en tilføjelse til QuadroClad, som tillader tilføjelsen af glaspaneler i samme facade.

QuadroMeleon
QuadroMeleon er et nyt fleksibelt rammesystem, der, som en kamæleon, er designet til at passe til stort set alle slags materialer. Dette gør det muligt for arkitekter at kombinere forskellige materialer, som ek-sempelvis aluminium, glas, strækmetal, træ og solaf-skærmningspaneler i én og samme plane facade, for maksimal integrering af facadesystemet.

Systemet er udviklet på baggrund af det eksisterende facadesystem QuadroClad. QuadroMeleon tilpasses til enhver bygning – lav som høj, og har bla. fordel i en hurtig og nem montage med mulighed for individuel panelmontage og udskiftning hvor alternative materialer ønskes anvendt.

Rammesystemet leveres i to systemer som er forskellige i måden at fastholde indfyldnings-materialet på – et elegant, som pålimes facade-panelet og et mere robust, som mekanisk fastholder materialet.
De maksimale dimensioner på panelerne i det nye rammesystem er 1500x6000 mm. med spor på 10-15 mm. De åbne spor tillader ventilation og ekspan-sion, samt at regn og kondens kan bortledes fra bagsiden af facadesystemet.

 

 

 

 

 


QuadroGlass

QuadroGlass er en ny tilføjelse til det eksisterende QuadroClad facadesystem, som nu tillader integration af glaspaneler i facaden i kombination med QuadroClad og QuadroMeleon for opnåelse af det arkitektonisk personlige præg på bygninger.

Den levende rammefri glasfacade, reflekterer omgivelser og vejr, og kan leveres i flere forskellige slags glas, som tilfører bygningen det unikke udseende som ønskes.

QuadroGlasspanelet er ideelt til at kombinere med aluminiumspaneler samt andre materialer.
QuadroGlasspanelet har på bagsiden pålimet en alu-miniums ekstrudering således, at panelet kan instal-leres på samme underkonstruktion som QuadroClad aluminiumspanelerne.

QuadroGlass har et panelmaksimum på 1300x4000 mm. med spor på 10 mm.
Af sikkerhedsgrunde er glasset altid hærdet eller lamineret.
Derudover findes der også andre behandlinger af overfladen på glaspanelerne, bla. kan glasset be-handles således, at der opnås en silketrykt overflade, en emaljeret overflade eller en farvebehandlet over-flade.  

 

 

Klik her for en printvenlig PDF-udgave af denne side.
Klik her og se vores udvalg i facadesystemer.
For yderligere information om facadesystemer, kontakt Peter Gjerløff, dir. tlf: 6341 2491.

Ønsker du at bliver orienteret, når vi opdaterer nyhedsspottet,
så klik her og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

 

Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap