Luk vindue
Architectural Products
Produktbeskrivelse

Lys og farver i byggeriet
- med RODECA Multi-væg paneler og plader

RODECA Multi-væg paneler og plader åbner nye muligheder for lys og farver i byggeriet.  De lysgennemtrængelige plader skaber spændende arkitektoniske oplevelser. Udvendigt kan RODECA give byggeriet en farveeffekt og en lethed, der forstærkes, når der indefra sættes lys på facaderne. RODECA kan ligeledes give indvendige rum en helt ny dimension, når dagslyset ses gennem de farvede eller klare vægplader.

        

Let montering
RODECA Multi-væg paneler og plader er lette at arbejde med i mere end én forstand. Vægten er lav, så håndteringen foregår i de fleste tilfælde uden ekstra løfteudstyr. Tilskæringen udføres let på stedet, med normalt værktøj og monteringen foregår ubesværet med de tilhørende monteringsprofiler.

Materiale med mange egenskaber
RODECA Multi-vægge består af to eller flere lag polycarbonat med tværgående lameller, som deler den mellemliggende luft i en række rum med høj isoleringsevne (U-værdi op til 1.20W/m2k). Materialet er stærkere end glas og praktisk talt brudsikkert.

Dimensioner:
RODECA Multi-væg paneler leveres i byggebredde på 600 eller 630 mm og i tykkelse fra 6 til 40 mm. Længden leveres efter ønske helt op til transportgrænsen på 25 m.

Rengøring
Det er nok at bruge vand med et par dråber opvaskemiddel (dvs. sulfo) til rengøring af panelerne. Der må ikke anvendes slibemidler eller skarpe ting under rengøringen.

Systemtilbehør
RODECA tilbyder passende og praktisk tilbehør, såsom ventilationsflapper og RWA-flapper i forskellige udgaver til næsten enhver opgave.

Samlingstæthed
Særligt store facader, skal ikke blot have en god U-værdi, men også byggeelementer, som er testet for samlingstæthed og som har opnået de krævede DIN-værdier.
RODECA-paneler ligger mere end 90 % under disse krav.

Garanti
RODECA giver en begrænset garanti på 10 år for co-extruderede produkter på gulning, ældning og hagl.
Haglbyge (op til 20mm Ø startende med en pladevægt på 1,9kg/m2). HI (High-impact) kvalitet har en ubegrænset haglgaranti, uanset størrelsen på haglene og intensiteten (ifølge vores garanti).

Polycarbonat
Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap