Luk vindue
Architectural Products
Print
Persondatapolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til statistik. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.
 

Personoplysninger

1. Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. I det følgende beskrives hvilke informationer, der indsamles, og hvorledes de bruges.
Denne privatlivspolitik omfatter følgende domæne: http://www.mras.dk/
 
Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, og adresse. Det vil typisk være i forbindelse med henvendelse på e-mail.
 

2. Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.
 
2.1 Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer. Cookies kan indeholde tekst og tal, herunder f.eks. datoer. Cookies er ikke programmer og indeholder ikke virus eller lignende skadelige koder. Cookies tjener til, at en hjemmeside kan gemme specifikke oplysninger hos brugeren, således at hjemmesiden senere kan genkende brugeren eller indlæse disse oplysninger. Det kan f.eks. være login-oplysninger, oplysninger om tidligere besøg, og hvilke dele af hjemmesiden du har besøgt.
 
Cookies kan kun indlæses af den adresse (hjemmeside), som de er gemt fra. Almindelige cookies, som gemmes fra hjemmesiden, gemmes typisk fra den adresse, du kan se i browserens  adresselinje. Men en hjemmeside kan også indeholde fragmenter og oplysninger, som hentes fra andre adresser end den, der vises i browserens adresselinje. Det kan f.eks. være bannerreklamer eller analyseværktøjer, men også almindeligt indhold. På denne måde kan der også gemmes cookies fra andre adresser via den hjemmeside du egentligt besøger – såkaldte tredjepartscookies.
 
Nogle cookies (såkaldte session cookies) gemmes kun i en browsersession, og de slettes, når browseren lukkes ned. Andre cookies (såkaldte persistent cookies) gemmes i et nærmere defineret tidsrum, og slettes først ved udløb af dette tidsrum.
 
2.2 Hvilke cookies bruger Websitet og hvorfor?
Websitet gør brug af følgende cookies:
 
1) I forbindelse med datoen for dit sidste besøg: ”Dynamicweb.VisitDate”
”Dynamicweb.VisitDate” er en persistent cookie. Den indeholder oplysninger om datoen for dit sidste besøg på Websitet og bruges i forbindelse med statistik. Cookien har en levetid på 1 år, og den slettes således 1 år efter dit sidste besøg på Websitet.
 
2) I forbindelse med tidligere besøg: ”Dynamicweb.VisitorID”
”Dynamicweb.VisitorID” er en persistent cookie. Den indeholder et unikt ID som du har fået ved at besøge Websitet. Den bruges i forbindelse med statistik. Cookien har en levetid på 1 år, og den slettes således 1 år efter dit sidste besøg på Websitet.
 
3) Google Analytics
 
Navn: __utmv. Slettes automatisk efter 2 år.
Denne cookie fra Google bruges til trafikstatistik på websitet og til at spore, hvilken kategori af bruger du er.
 
Navn: __utmz. Slettes efter 180 dage. 
Denne cookie fra Google bruges til trafikstatistik på websitet og til at spore, hvor brugeren kommer fra (søgemaskine, nøgleord og links)
 
Navn: __utma. Slettes automatisk efter 2 år.
Denne cookie fra Google bruges til at spore antallet af gange en bruger, har besøgt sitet, hvornår det første og seneste besøg var.
 
Name:  __utmb. Slettes efter endt session
Denne cookie fra Google bruges til at se ca. hvor lang tid en bruger befinder sig på websitet; hvornår besøget starter og hvornår det slutter.
 
2.3 Hvordan kan jeg undgå brugen af cookies på Websitet?
Uanset hvilken browser du benytter, kan du i browseren indstille, at denne ikke skal gemme cookies. For nogle browsere kan du også indstille, at dette kun skal gælde for bestemte hjemmeside.
 
2.4 Hvordan kan jeg slette cookies?
Du kan slette cookies i indstillingerne i din browser. Hjælp hertil findes enten i browseren eller på de tilhørende hjemmesider. Herunder finder du links til vejledninger for de mest udbredte browsere:
 
 

3. Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.
 

4. Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger på websitet og bruges til vores statistik, samt til at sende nyhedsbreve, hvis du har tilmeldt dig det. Herudover anvender vi tilsendte informationer til at optimere vores services og indhold.
 

5. Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes, men det vil ske hurtigst muligt. Du kan altid kontakte os på mra@mras.dk, hvis du ønsker dine informationer fjernet fra vores databaser.
 

6. Videregivelse af oplysninger

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse tredjepartsleverandører er omhyggeligt udvalgt og opfylder kravene i EU General Data Protection Regulation 2018 (GDPR).
 
Dynamicweb (Privacy policy)
HostNordic (Security and Compliance)
Google (Privacy Policy)
Microsoft Office 365 (Privacy Statement)
 
Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
 

7. Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: Mogens Rasmussen A/S, tlf. 64418033 -  mra@mras.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
 

8. Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:
 
Mogens Rasmussen A/S
Industrivej 3B
DK-5500 Middelfart 
Tlf. 6441 8033
E-mail: mra@mras.dk
 
 
 
Mogens Rasmussen A/S | Industrivej 3B | DK-5500 Middelfart | Tel.: +45 64418033 | Fax.: +45 64418422 | CVR: 19262677 | mra@mras.dk | Sitemap | Persondatapolitik